Sommerferien står for døren

Sommerferien står for døren

28/05/2022 Slået fra Af Admin

Planlægningen er i gang, huskesedlen påføres gang på gan emner der skal huskes, passet skal efterses om det skal fornys, hvis rejser er uden for norden, Det Blå Sygeforsikringskort skal bestilles hos Borgerservice, rejseforsikring bestilles, læge: eventuel vaccination og medicinpas, pension til kæledyret reserveres, der er nak at se til. Ja, hele sommergarderoben skal gennemses. Hvis turen går til sydens sol, husk solcreme med den rette solfaktor, så ferien ikke bliver ødelagt på grund af solskoldning. Nu er du næsten klar, men ikke helt, for skulle det nu ske, det der med en gang solskoldning og du må tilbringe en dag på hotelværelset, så husk læsestof. Et par gode bøger til eksempel. Dem du gerne ville have læst i vinter eller tidligere, men ikke har nået i din travle hverdag.

Hørte om en familefar der på første dagen af familiens ferie brækkede sit ben, hvorefter han efter at være blevet lappet sammen, pænt måttte sidde i liggestolen hele ferien, uden at kunne komme omkring. Konen og børnene badede og havde det sjovt, men han sad og kedede sig. De havde glemt noget læsestoft. 

Det med læsestof er altså et vigtigt punkt på feriehuskesedlen. 

www.bogbasen.dk  der er Danmarks største men også første internetbaserede antikvariat, er et godt sted med salg af brugte bøger. Her findes næsten alt, med det alsidige lager af bøger inden for alle emner, men der er også tegneserier, lydbøger og meget andet godt. Det er et rigtig godt sted at søge. Køb brugte bøger, derved gør du samtidig en grøn handling, selv når du skal på ferie. 

Antikvariske bøger til salg og køb brugte bøger på internettet er en tillidssag., derfor følger www.bogbasen.dk Forbrugerombudsmandens vejledning om god nethandel. Der er derfor ineng tvang for efterfølgende køb når du har afgivet en ordrer. De oplysninger du afgiver, skal alene bruges til forsendelse af pakken til dig. 

Nu skulle ferielisten være klar, måske har du selv et par tilføjelser, hvis du har valgt hvor din ferie skal holdes. 

Rigtig god sommerferie også selv om den skulle blive holdt i vores dejlige Danmark.