Storbyferie i København? Her er 3 idéer

24/07/2023 Slået fra Af Gothersgade103

Den danske hovedstad byder på et hav af oplevelser, og nogle dage i storbyen kan hurtigt flyve afsted. Derfor kan det godt betale sig at tænke over, hvad du har lyst til at lave på turen, og ikke mindst hvordan du kommer rundt til aktiviteterne, på forhånd.

 

Fra Nørrebro til Vesterbro; København er en skøn by fra ende til anden, og der er nok at tage sig til. Hver en bydel har sin charme, så det er en god idé at planlægge, hvordan du får malket ferien for alt, hvad den kan give. Her er 3 idéer til, hvad du kan lave på storbyferien, og hvordan du får mest muligt ud af dine dage i København.

1. Udforsk byen på cykel

Det er almindelig kendt, at København er en cykelby, og derfor er det også helt oplagt at gøre din storbyferie til en cykelferie. På cykel kommer du lynhurtigt fra den ene ende af byen til den anden, og du kan opleve alt, hvad der er at opleve – lige fra de summende storbygader til vilde, grønne områder som Amager Fælled og Sydhavnstippen.

 

Du kan nemt leje en cykel i København, eller du kan undersøge, om det er muligt at tage din egen med. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være fart over feltet på cykelstierne i storbyen, så en cykelhjelm er lidt af en nødvendighed.

2. Tag på gratis kajaktur gennem byen

Udover at opleve København fra cykelstierne kan du også opleve byen fra vandet. Eksempelvis kan du sejle ganske gratis i kajak i de københavnske kanaler. “Prisen” er bare, at du indsamler noget skrald på vejen for at bidrage til en grønnere by.

 

Generelt byder København på masser af vand, hvorfor aktiviteter som kajak, paddleboard eller et simpelt havnedyp kan være oplagte. Kanalrundfarten er naturligvis også en mulighed, og hvis du er mere til jazzmusik end lange historiske udredninger, finder du også denne slags sejlture.

3. Giv kroppen et hvil med en god massage

Man får som regel gået en hel del kilometer, når man er på storbyferie. Det gælder ikke mindst, når du er i København. Du kan komme langt til fods i den lille by, og der er mange fine kvarterer og bydele at opleve. Der er eksempelvis ikke noget som en gåtur langs Christianshavns kanaler eller i latinerkvarteret i indre by.

 

Ikke desto mindre kan krop og fusser trænge til et hvil. Derfor kan det være fantastisk at investere i en massage på storbyferien. Du kan med fordel lægge den midt på ugen, så du er genopladt til resten af ferien.

 

Du finder mange typer af massage i alle afkroge af København. Så hvad end du er til en wellness-massage på Østerbro, en sportsmassage på Frederiksberg eller en thai massage Amager, kan det hele lade sig gøre.