Tag en digital opkvalificering og bliv klar til arbejdsmarkedet

Tag en digital opkvalificering og bliv klar til arbejdsmarkedet

13/12/2022 Slået fra Af Admin

Digitaliseringen er over os. Alt fra private virksomheder til offentlige organisationer digitaliserer deres produkter, ydelser og arbejdsgange. Hvis du derfor gerne vil følge tidsånden på arbejdsmarkedet, er det en god idé at overveje et digitalt job. Det kan for eksempel være inden for digital markedsføring.

Hvis du på nuværende tidspunkt ikke ved så meget om digital markedsføring, skal du ikke fortvivle. Du har nemlig mulighed for at tage en digital opkvalificering, hvor du netop lærer mere om digital markedsføring. Efter opkvalificering vil du være fuldt klar til at påtage dig et job inden for digital markedsføring. Læs meget mere om opkvalificeringen i det følgende.

Først lidt mere om digital markedsføring

Måske ved du allerede en masse om digital markedsføring, eller måske er begrebet relativt nyt for dig. Kort fortalt er digital markedsføring den markedsføring der foregår online. Da flere og flere mennesker er online dagligt, betyder det også, at flere og flere virksomheder er kommet online.

Faktisk er det nået dertil, hvor det er svært at drive en virksomhed uden at være tilstede online med minimum en hjemmeside. Derfor er der også mange virksomheder, der mangler medarbejdere med kompetencer inden for digital markedsføring.

Digital markedsføring er egentlig blot et paraplybegreb, der dækker over flere underdiscipliner, blandt andet:

  • Google Ads
  • SEO
  • Sociale medier

Samt meget andet. Alt det kan du lære om, når du tager en digital opkvalificering.

Bliv klar til at arbejde med digital markedsføring

Hvis du gerne vil arbejde med digital markedsføring, er en digital opkvalificering det rette valg for dig. Det er et uddannelsesforløb, der tager et år. Under uddannelsesforløbet vil du tilegne dig både teoretisk og praktisk viden om digital markedsføring. Du vil også have mulighed for at afprøve dine nye kompetencer i en praktik.

Når uddannelsesforløbet er slut, er du klar til at varetage et job inden for digital markedsføring.