Hvem har Tectyl på Fyn?

Hvem har Tectyl på Fyn?

19/04/2022 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Du ved godt, at du skal have din bil til undervognsbehandling. Sidste gang du havde den afsted, tog det kun få dage. Men dengang – tilbage for tre år siden – boede du ikke her i Odense. Dengang boede du i Aalborg, som du kender ud og ind. Nu bor du i Odense – du har boet her i 6 måneder – og din prioritet har ikke været at lede efter steder, hvor du finder servicecentre, der tilbyder undervognsbehandling i Odense. Din prioritet har ligget i at falde til få nogle nye venner og finde dig til rette på det nye job. Nu er det bare på tide, at bilen skal have Tectyl. Du ved nemlig, at det er et af de bedste midler imod rust. Det anvendes i mange sammenhænge. Ikke kun til rustbeskyttelse af biler.

Tectyl i Odense?

Fordi du ikke ved, hvor du kan finde et servicecenter, så har du brugt lidt af frokostpausen på at være på nettet. Du har søgt efter ”Tectyl i Odense” og har da også fundet et sted. Du brugte derfor lidt tid på at få en rutevejledning via Google Maps, så du nemt kan aflevere bilen, når du har tid. Men inden du fandt ud af, hvor servicecenteret ligger, og kunne se det på kortet, så læste du om et nyt tiltag, som Tectyl har taget:

De har udviklet et middel til rustbeskyttelse, som ikke indeholder opløsningsmidler og derfor er meget mere miljøvenligt end andre produkter. Du læste også om, at dette produkt ikke lugter, og at det faktisk er mere effektivt. Det er heller ikke nødvendigt, at der bliver anvendt lige så meget rustbeskyttelsesmiddel – besparelsen kan være helt op til 30%. Du ringede derfor til servicecenteret for at bestille tid til din bil. De spurgte dig, om der skal gøres lidt ekstra ved undervognsbehandlingen – fx om du vil have en behandling, der også sikrer støjdæmpning. Det havde du sådan slet ikke overvejet. Men det var faktisk et godt forslag. Så det sagde du ja tak til.

Du kan endda låne en bil

Lige nu sidder du ved dit skrivebord og er ved at bearbejde dagens sidste opgave. Du skal aflevere din bil i morgen tidlig. Det bliver fint at få den undervognsbehandling overstået inden, weekenden kommer. De har lovet dig, at du kan låne en lille bil i de tre dage, behandlingen vil vare. Sådan set var du ikke klar over, at det ville tage tre dage at få undervognsbehandlet bilen. Men hende du talte med, forklarede dig, at der vil være mange dele, som skal afmonteres, inden de kan tjekke den eksisterende rustbeskyttelse, sprøjte den ny på, og så skal I jo vente på, at alt tørrer, inden alle delene skal monteres på bilen igen. Der er faktisk meget, vi ikke ved om rustbeskyttelse – læs bare her. Og de vil jo helst gøre et godt stykke arbejde. Derfor tager det lidt mere tid, end de fleste forventer. Til gengæld giver de garanti for, at behandlingen er effektiv. Og ja, kvinden fortalte da også, at hvis du overhovedet har mistanke om, at noget er galt med bilen efter behandlingen, så skal du bare komme tilbage, så vil de naturligvis tjekke den.