Udvikling i WordPress

Udvikling i WordPress

22/06/2022 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Er vi ikke bare rigtigt mange, der drømmer om at få en passiv indkomst, der kan forsørge os, når vi ikke kan arbejde længere? Det tror jeg, at vi er. Og vi gør måske lidt ved det i de perioder, hvor tanken om at skulle gå på pension bliver overvældende. Men det bliver ved det. Vi får det aldrig rigtigt sat op. Vi får aldrig helt lært, hvad der skal til, for at vi kan få en god og velfungerende hjemmeside. Nogle af os har prøvet at skabe en WordPress hjemmeside. Det skulle være nogenlunde lige til at gå til.

Ud af boksen nemt

Det er det sådan set også. Men vores manglende viden med webudvikling forhindrer os, i at siden kommer til at spinne. Vi forlader projektet. Vi opgiver på forhånd. De færreste af os ved, at vi faktisk kan henvende os til specialister, der kan hjælpe os, uden at det kommer til at koste os en bondegård. Det er en skam. Og det er en skam, fordi mange af os faktisk har viden og erfaring, som andre kan få gavn af, og som vi kan tjene lidt ekstra penge på. Hvorfor gør vi ikke lidt mere ud af vores drømme om at kunne gå en sikker alderdom i møde – med et site, der kan give os lidt ekstra indkomst? De unge, der har lært lidt om kodning, kan sikkert bedre klare sig. Men har de erfaringerne?

Vi skal være mere modige

Vi skal lære at blive lidt mere modige. Og vi skal lære at spørge specialister til råds. Selv kunne jeg godt tænke mig, at den WordPress hjemmeside, som jeg lavede i sidste måned, bliver til et videns-center for alle, der er interesserede i ornitologi. Kunne jeg ikke sælge en del kikkerter via sådan et site – eller små jagtstole, som de fugleinteresserede kan sidde på, imens de venter på, at natten bliver til morgen, og fuglene letter?