2 spændende sommerprojekter til haven

2 spændende sommerprojekter til haven

31/05/2021 Slået fra Af Admin

Skal du holde sommerferien hjemme i år? Og har du brug for lidt at lave i løbet af sommeren? Så er det en oplagt mulighed, for at sætte et sommerprojekt i haven i gang. På den måde har du både noget at lave i din ferie, og du får samtidig lavet noget, som du kan nyde efterfølgende. Dertil er egne projekter også sjove, og du kan evt. lave dem med et par venner, dine børn, eller blot alene hvis du foretrækker det. Lad os kigge på 2 spændende projekter til haven, du kan sætte gang i.

 

Lav en gangsti med herregårdssten

Har du en stor haven, eller mangler du blot en sti rundt om huset? Så er sommeren et godt tidspunkt at få lavet det på. Der er mange forskellige måder du kan lave en gangsti i haven på. Du kan benytte forskellige former for fliser, natursten, eller du kan på vores anbefaling benytte herregårdssten. Herregårdssten er en fantastisk betonsten, som egner sig både til haven og indkørsel. Har du allerede en indkørsel af herregårdssten, er det oplagt også at anvende samme sten i haven. Klik her for at finde de bedste tilbud på herregårdssten.

 

Lav en bålplads i haven

Hvis du har plads til det i haven, så burde du lave en bålplads. En bålplads er en super hyggelig ting at have i haven, og du og familien vil uden tvivl få mange gode stunder rundt om bålet. Særligt en varm sommeraften med en omgang snobrød, er det særligt hyggeligt at side rundt om bålet.

En bålplads kan laves med mange forskellige typer sten. De mest almindelige er dog natursten. Det er vigtigt, at du vælger en type sten som kan holde til den høje varme der er rundt om et bål. Kan de ikke det, vil du hurtigt sprænge, og bålpladsen kommer hurtigt til at se kedelig ud. Vælg derfor de rigtige sten fra start.