Shopping i Flensburg

Shopping i Flensburg

14/01/2021 Slået fra Af Admin

I en tid hvor udenrigsministeriets rejsevejledninger er deprimerende læsning for rejseglade danskere, må man væbne sig med tålmodighed. Netop nu er det nemlig ikke muligt at rejse ud af landet, medmindre man er på et særdeles presserende ærinde. Og den kategori kan man desværre ikke forsvare at putte en fornøjelsesferierejse ind under. Den stille periode kan til gengæld benyttes til masser af planlægning, så du ved, hvad du skal og hvad dine muligheder er, når det igen er muligt at tage på eventyr ude i verden.

Kryds grænsen til Tyskland

Måske din drømmedestination er en sandstrand med palmer så langt øjet rækker og kolde drinks i glasset? Eller måske du i højere grad er til snebeklædte pister, hvor du med høj fart kan suse afsted på ski? Der er lige så mange feriepræferencer, som der er folk. Og så er det heldigt, at der er rigtig mange forskellige ferieformer at vælge imellem. Men har du overvejet, at det ikke altid er nødvendigt at rejse langt væk for at kunne trække stikket og tage på en hyggelig miniferie? Nordtyskland byder på mange skønne seværdigheder og kulturelle tilbud, så faktisk behøver man ikke andet end blot lige at krydse grænsen til Tyskland for at få en følelse af at være på tur i udlandet.

Grænsehandel og shopping

Tager du en tur til grænsebyen Flensburg, er der rig mulighed for at få stillet sin shoppelyst. Du kan uden problemer kombinere en tur ned ad byens strøg for at ose butikker som Georg Jensen Damask med en tur til en af de mange grænseforretninger, der giver gode priser på sodavand, slik, øl og deslige. Ydermere er der ikke uoverkommeligt langt hjem fra Flensburg. Det gør byen til en helt ideel destination for en forlænget weekend.

Læg en plan for din tur

Er i et par stykker, der sammen tager på forlænget weekend i Flensburg, kan I følges ad i bilen. Mens chaufføren sørger for, at gruppen kommer sikkert frem, kan de øvrige rejsende passende bruge transporttiden på at lægge en plan for weekendens forløb. Hvad end man er kørt fra Sjælland eller Jylland er der god dækning på hele motorvejen med 5g danmark. Man kan derfor uden problemer bruge sin mobiltelefon til at gå på internettet og fremsøge alle de muligheder, som byder sig i Flensburg. Er man til god mad, er det med at undersøge sine muligheder for at komme på en god café eller restaurant. Hygger man sig mere ved rendyrket shopping, så kan det være fint at lave en smule research på, hvilke butikker der findes i byen. På den måde kommer man ikke til at spilde en masse tid på at gå frem og tilbage for at lede efter tingene, når den forlængede weekend først er sat i gang. Det kan også være, at du er nysgerrig på Flensburgs kulturelle tilbud som koncerter eller museer. Med en lille smule struktur kan du og dine medrejsende nå at opleve så meget som muligt på den mindst mulige tid.