Single eller par – sådan bruger du sexlegetøj

Single eller par – sådan bruger du sexlegetøj

20/08/2019 Slået fra Af Admin

Sexlegetøj er efterhånden ved at få status som noget, der ikke er forkert eller underligt, men er normalt og endda kan være rigtig sjovt og sundt for ens sexliv. Det skyldes, at sex som tema generelt er ved at blive meget mere aftabuiseret.

Det er skønt, for det giver dig en masse muligheder for ikke kun at eksperimentere med sexlegetøj, men også at søge råd, vejledning og inspiration. Der findes nemlig rigtig mange derude, som gerne ved hjælpe ved at dele råd eller erfaringer. Denne artikel er for eksempel til dig, der gerne vil have et skub til at komme i gang.

Sexlegetøj kan bruges til mange ting

En af de første ting, du skal komme af med, er idéen om, at sexlegetøj kun har én funktion eller kun kan bruges på én måde. Måske har du et billede af vibratoren, som kvinde bruger alene hjemme i sengen eller en lignede kliché.

Sådan kan man bruge sexlegetøjet, men det kan også have mange, mange flere og lidt mere spændende funktioner. Det hele afhænger rigtig meget af netop din krop, dine præferencer og det sexlegetøj, som du vælger at investere i. Husk at sexlegetøj ikke altid kun er noget, der giver nydelse – det kan også være noget, der får dig til at føle dig fræk eller bringer dig tættere på din partner.

Sexlegetøj solo

En af de funktioner, som sexlegetøj kan have, er at tilfredsstille dig og give dig ekstra nydelse, når du er intim med dig selv uden andre.

Her kan sexlegetøj træde i stedet for en partner og give det ekstra touch, der gør oplevelsen mere intens, mere lækker og mere spændende. Du skal selvfølgelig vælge noget, som du selv kan betjene og bruge, uden at der er en anden til stede.

Par kan også lege under sex

Sexlegetøj til par er ofte noget, som vi ikke snakker helt så meget om som det andet. Og det er egentlig mærkeligt, for få ting er mere naturlige end at eksperimentere og lege sammen med en person, som man holder rigtig meget af.

Og der findes faktisk rigtig mange muligheder inden for sexlegetøj til par, for her kan du vælge blandt et endnu bredere og større udvalg. Udover de mere klassiske ting, der ofte er mekaniske og kan vibrere, kunne idéer også være udklædning, intime olier eller andet, der kan gøre seancen i sengen lidt frækkere.

Prøv dig frem

Når du går på internettet eller ned i en sexshop, så vil du helt sikkert blive overrasket over, hvor stort og varieret udvalget faktisk er. Af netop denne grund kan det være enormt svært at vælge, og du kan føle, at din viden slet ikke rækker langt nok.

Men der er altså ikke noget at være bange eller bekymret for. Det bedste, du kan gøre, er at prøve dig frem. Start med noget, du er tryg ved – når du har mod på mere, kan du næste gang vælge noget lidt vildere, og på den måde kan du udbrede dit repertoire.