Trænger et af rummene i dit hjem til et nyt look?

Trænger et af rummene i dit hjem til et nyt look?

29/07/2019 Slået fra Af Admin

Du kigger på de samme vægge dag ud og dag ind. De fleste har kedelige hvide vægge, og der går ikke længe før du bliver træt af dem. Hvid er et klassisk valg da det åbner rummet op og får det til at virke både større og lysere, men det er nu alligevel ikke en særlig sjov farve.

Trænger du til nye omgivelser, og synes du at du efterhånden har set på de samme hvide vægge længe nok, så kan det være du burde rette dit blik mod billig maling og noget nyt tapet.

At ændre farven på dine vægge er den hurtigste og mest effektive vej til at give rummet et helt nyt look – og det er ligegyldigt om du vælger tapet eller maling.

Med maling er mulighederne uendelige

Maling findes i et utal af forskellige farver (og nuancer indenfor disse farver), så du kan være helt sikker på at der findes den perfekte farve for dig derude. Farver kan gøre en masse forskelligt for et rum, så det er også vigtigt at du tænker dig godt om inden du vælger farve. Dette bør ikke gøres spontant.

Kunne du godt tænke dig en mere utraditionel farve væg som rød, grøn eller blå, så kan det blive meget overvældende hvis du vælger at male alle fire vægge denne farve. Du kan i stedet følge den meget populære trend med at have tre hvide vægge og så en væg i denne mere utraditionelle farve. Det giver rummet et nyt pust af liv uden fuldstændig at overtage det.

Blot at ændre i nuancen kan også gøre vidundere for at ændre hele følelsen i rummet, hvis du ikke er klar til at springe helt ud i de vildere farver.

Et tapet kan være så meget forskelligt

Mens maling giver dig en solid blok af farve at lege med, så er tapet der hvor mønstre begynder at spille ind. Nogen ser det måske som værende gammeldags, da det moderne look ofte holder sig i meget neutrale farvekombinationer og et minimalistisk design.

Men den retro-stil har gjort sig noget af et comeback, og sammen med det kom tapet.

De mange muligheder indenfor sjove mønstre kan virkelig vække et rum til live, og giver det et frisk pust af noget næsten drillende.

Der findes både simple mønstre i form af striber eller cirkler, men du kan også finde mere detaljerede mønstre der afbilleder dyr i en skov el.lign.